CONTACT   ro   •   en

Prin tehnologii avansate de reciclare si valorificare a deseurilor, Rom Waste promoveaza un mod sustenabil de gestionare a rezidurilor care aduce atat o solutie eficienta economic cat si prietenoasa fata de mediul inconjurator.

Tehnologie

Dotata cu cea mai mare si performanta linie de sortare de deseuri municipale solide din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Est, tehnologia Rom Waste utilizeaza separarea automata a deseurilor pe tipuri si dimensiuni, avand totodata si o componenta de sortare manuala. Proiectul Rom Waste este unic in Romania si include un sistem complet de gestionare a deseurilor cu o recuperare maxima a fractiilor ce pot fi reciclate sau valorificate energetic.

Rom Waste movie : https://youtu.be/FnKjVtqLueM

Parteneriate

Rom Waste detine parteneriate strategice cu diferite centre de cercetare in domeniul reciclarii, cat si cu universitati de renume din Europa printre care Delf University of Tehnology, Universitatea Transilvania din Brasov, La Sapienza din Roma , Barcelona Supercomputing Center si Technical University of Danemark.

Indiferent daca vorbim de un frigider sau doar de o doza de suc, Rom Waste preia si recicleaza responsabil, aducand beneficii atat mediului inconjurator cat si mediului economic din Romania pe care il ajuta sa se alinieze la standardele Uniunii Europene.